Τα ΙΛΑΚΙΑ είναι ένα μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο Α΄κατηγορίας, αποτελούμενο από τέσσερα ευρύχωρα διαμερίσματα, εγκατεστημένα μέσα στους πέτρινους τοίχους ενός διατηρητέου αρχοντικού, πρωτοκτισμένου το 1860, στην Ν. Φιγαλία Ηλείας .

Το κτίριο αυτό, που τα τελευταία σαράντα χρόνια είχε σχεδόν καταστραφεί, αναπαλαιώθηκε το 2009 και μετατράπηκε σε ένα υποβλητικό κόσμημα της περιοχής, με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν στο σύνολο του.

Φωτεινά, καλαίσθητα απλά και πλήρως εξοπλισμένα, τα σύγχρονα διαμερίσματα, με σαλόνι, τζάκι, κουζίνα, μπάνιο, τηλεόραση, εσωτερικό τηλέφωνο, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, πρωινό που προσφέρεται με φρέσκα  είδη και  δική σας επιμέλεια,

 

φιλοξενούν άνετα δύο ή τρία άτομα (ακόμα και μικρή οικογένεια) γύρω από το τζάκι τους, τις κρύες ή βροχερές νύκτες του χειμώνα ή στην μεγάλη πέτρινη αυλή τις δροσερές καλοκαιρινές βραδιές.

Συνδυάζοντας την παραδοσιακή φιλοξενία με την σύγχρονη άνεση της ζωής, στα Ιλάκια, μπορείτε να απολαύσετε την ησυχία του χωρίου της Νέας Φιγαλίας, που είναι χτισμένο σε υψόμετρο τετρακοσίων μέτρων από την θάλασσα, την κεντρική πλατεία του, τα πολλά εκκλησάκια με δεσπόζουσα την παλαιά πέτρινη εκκλησία του Αγ. Νικολάου, το λαογραφικό μουσείο και το αγροτικό ιατρείο, ή να απολαύσετε από τον κήπο, την θέα του πράσινου τοπίου και των βουνών, που υψώνονται πάνω από τις ατελείωτες αμμουδιές του Ιονίου Πελάγους.

,,,,,,
Copyright © 2018 www.ilakia.gr